Kerk app

De kerk app kan op een aantal manieren worden gestart. Via een een link naar een website of via een geïnstalleerde app.

De link naar de website is: https://web.donkeymobile.com

De kerk app staat in de app stores van Google en Apple onder de naam ‘Lichtbron’. Na het downloaden en installeren kan een toegang worden aangevraagd. In principe is de toegang persoonlijk. Elke persoon moet zich aanmelden met een eigen email-adres. Het is handig om een email-adres te gebruiken die niet veranderd. Een aantal mensen in onze kerk kunnen de toegang goedkeuren.

Downloaden kerk app via

Handleiding van de app kan hier worden gelezen. Het geef deel staat ook hier uitgelegd. Na de zomervakantie zullen 1 of meerdere avonden worden georganiseerd om zaken door te spreken of om hulp te bieden. Het is eveneens mogelijk om hulp te vragen via een bericht in de KerkApp groep van de Lichtbron app. Iedereen wordt automatisch lid van die groep.

Hieronder staan wat schermafbeeldingen van de app.

 

Het icoon van de app heeft als titel ‘Lichtbron’. Het plaatje komt uit de kerk. Betreft een uitsnede van de glas- en loodramen.

 

Als de app de eerste keer wordt verschijnt een scherm waarbij de algemene gebruiksvoorwaarden moeten worden geaccepteerd.

Hierna wordt het hoofd scherm getoond. Boven in staan de groepen waar je lid van bent. Aan het tellertje (aantal) kun je zien hoeveel nieuwe berichten er zijn. In het midden staan nieuws berichten. Onderaan staat een vaste knoppen balk.