Bevestiging en intrede van ds. E. B. Buitendijk

Deo volente zondag 3 december 2017 zal ds E.B. Buitendijk bevestigd worden als dienaar van het Woord van de gemeenten van Rijnsburg en Valkenburg. Dit zal gebeuren in een gezamenlijke eredienst in het kerkgebouw aan de Katwijkerweg 1a te Rijnsburg.
Beide kerkenraden nodigen u hartelijk uit voor deze dienst, die begint om 9.30u.
Na de dienst zullen diverse genodigden de gelegenheid krijgen ds. Buitendijk kort toe te spreken.
Familie en genodigden zullen in een informeel samenzijn onder het genot van koffie & thee dominee en mevrouw Buitendijk kunnen feliciteren en er zal voor hen een broodmaaltijd zijn.
Crèche is aanwezig in 2 zalen.
Parkeergelegenheid: gemeenteleden van beide kerken worden verzocht indien mogelijk de auto thuis te laten i.v.m. beperkte parkeermogelijkheden bij het kerkgebouw, meer gelegenheid is er op het Hoftuinplein, Freesiastraat in Rijnsburg.
Ds. Buitendijk zal zijn intrede doen in de middagdienst in de gemeente van Rijnsburg, aanvang 17.00u en op zondagmorgen 10 december in de gemeente van Valkenburg in kerkgebouw De Lichtbron, aanvang 9.30u.

Crèche zondagmorgen 3 december 2017
Tijdens de bevestigingsdienst van ds. Buitendijk zal er een crèche zijn. Ouders kunnen hun kleine kinderen in twee daarvoor bestemde zalen in het kerkgebouw brengen bij de medewerkers, waarvan er ook uit Valkenburg een aantal zullen zijn.
De regelingscommissie