Themadienst 16-februari

Op zondagmorgen 16 februari aanstaande zal er in de drie kerken van Valkenburg tegelijkertijd een dienst worden gehouden. Deze dienst is voorbereid samen met de kinderen en het team van CBS De Burcht. Het thema van de dienst is “Op reis”. We sluiten hiermee aan op het thema van de Christelijke Kinderboekenweek van vorig jaar. De diensten in de verschillende kerken zullen herkenbaar zijn wat betreft hun eigen liturgische stijl, maar wel een nadrukkelijk missionair karakter hebben. Daarmee hopen we op een gastvrije en laagdrempelige manier gezinnen met schoolkinderen te mogen ontvangen die niet meer of niet zo vaak meer naar de kerk gaan. Het zou mooi zijn als de kerkzaal helemaal vol wordt, dus neem zelf gerust ook iemand mee! Na afloop van de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken (en limonade natuurlijk) in het gebouw van basisschool de Burcht. We bidden om een fijne en gezegende dienst, waarin we als gemeente een herberg proberen te zijn voor mensen onderweg en een Lichtbron voor onze buurt.

Namens de kerkenraad,
ds Ed Buitendijk

Zie details van de dienst.